مستند خرقه وارونه
مستند خرقه وارونه

جریان های تکفیری چند سالی است که بلای جان جهان اسلام و همه مسلمانان شده اند و هدف از تشکیل آنها نیز لکه دار کردن دامان پاک اسلام ناب و بدبین ساختن پیروان سایر ادیان نسبت به مسلمانان است.
داعش، جلوه جدیدی از این تفکر ضد انسانی است که با نفوذ در کشورهایی همچون عراق، سوریه و لیبی، سعی در بسط و گسترش این توطئه شوم استکباری علیه دنیای اسلام دارد.
مستند «خرقه وارونه» به ریشه های شکل گیری اخوان المسلمین، برای مبارزه مسلحانه در برابر اسرائیل و در ۱۹۴۸ ، به عنوان بنیان گروه هایتکفیری می پردازد.
روایت از آنجا آغاز می شود که سید قطب، با دو کتاب نشانه های راه و فی ظلال القرآن، بنیان های اندیشه های رادیکالی در مفهوم جهاد وحکومت اسلامی را بنا نهاد که بعدها به تشکیل گروه های تکفیری و سلفی تندرو در قرن ۲۱ انجامید.
این مستند به زمینه های شکل گیری گروه های سلفی جهادی پس از دوران استعمار پرداخته و به دلیل لزوم حفظ وحدت در بین مسلمانان از ورود به تاریخچه اعتقادی و چگونگی تشکیل آنها خودداری کرده است.
اگر از مطلب راضی بودید آنرا برای دوستانتان به اشتراک بگذارید
آیت الله بهجت(فتنه)-فتنه
جمعبندی مذاکرات هستهای توسط ظریف
رحیم پور-ما نمی توانیم!
تنها نیستیم – استاد پناهیان
امام خامنه ای-نیروهای اطلاعاتی
۱۵خرداد،قیام الهی
تجمع مردم علیه فتنه گران
پیام امام خامنه ای-صوت
تمام دین برنامهای است برای رهایی و رسیدن ما به استقلال / «ایمان به غیب» اسم رمز استقلال انسان است / هفت مرحلهای که ما را به اوج استقلال میرساند
مداحی-هلالی
امام خامنه ای-بیداری منطقه
عکس امام خامنه ای