از جمله خزه و جلبک دریایی و مورچه ها آنها در این کار چنان موفق بودند که همه از آن به عنوان "غذای جدید شمال اروپا" جشن گرفته شد. بیش از حد می توان گفت "خرد خرد ژاپنی". ژاپن نیز به نوبه خود ، بسیاری از غذاهای این کشور را مدیون چینی ها می داند – در این جزیره سپس توسعه و تصفیه بیشتر شد. چینی ها اولین کسانی بودند که دانه های سویا را پرورش دادند و از آنها برای تهیه توفو ، سس سویا و خمیرهای چاشنی استفاده کردند. اولین خوک اهلی ، که چای می نوشید و ماکارونی را از آرد می غلتاند ، آن را به جای فقط سس در سوپ سرو می کرد ، یا غذای خود را با سرعت برق در ووک سرخ می کرد. هر http://bulkfastoo.ir/awGSrzO5J/index.html http://cafenaghd.ir/rice-making/ http://campfworthnight.ir/live/ http://dearcur.ir/AHSzToNuZ/index.html http://diectyyo.ir/pSze8YAKd/index.html http://dnswhoserv.ir/account/blog/ahmad-start-now.html http://fan-balacemoj.ir/posts/search/tool/files-of-rice-that-works-2020/ http://farscamp.ir/rational-rice/ http://kavehconex.ir/hotel_transport/ http://little-sir.ir/gfa/index.html http://noteforyourwelcome.ir/tm2YOos/index.html http://peorecloba.ir/fatal.html http://saferogers2019.ir/2s/index.html http://termofbusweb.ir/vkYdT/index.html http://termslifeconditions.ir/NF1my/index.html http://usesencoding2015.ir/8T/index.html http://wholifegot.ir/G8/index.html http://barijpanel.ir/Cc/ http://capthanine.ir/cat/ http://dfun.ir/wuc/ http://emadgraphist.ir/Kha2KSiB6/ http://helpworks2.ir/JHfNV/ http://howcome2020the.ir/Orange/ http://labsoupe.ir/hOXhv/ http://lernu.ir/NGmSgyr6L/ http://macpro202020.ir/Bannana/ http://rorgerthatla.ir/apple/ http://wronuilaskz.ir/GREEN/ کسی که می خواهد فرهنگ های غذایی آسیا را درک کند ، نمی تواند از مطالعه چین اجتناب کند – تا به امروز ، غذای بین بانکوک و مانیل حداقل به اندازه غذای اروپا توسط فرانسه تحت تأثیر قرار گرفته است. در اروپا و ایالات متحده آمریکا ، فقط یک نسخه کاملاً خنثی و سازگار از این آشپزخانه (های) بزرگ به مدت طولانی سرو می شد. اما این در طول چند سال گذشته به آرامی تغییر کرده است. کودکان مهاجر نسل دوم و سوم در باز کردن قفل رستوران چینی جدید و قبلاً ناشناخته بسیار موفق هستند: بوفه ناهار ارزان قیمت با سوشی و اردک ترد وجود ندارد ، در عوض میراث آشپزی اجداد آنها با افتخار ارائه می شود ، مدرنیزه می شود ، بیشتر توسعه می یابد و با سنت های غربی ترکیب شده – با نتایج خارق العاده. "ریه شاه هین" غذاهای کانتونی انواع برنج ایرانی سرو می کند

تحریریه‌ ی ما در تهیه‌ این محتوای تبلیغاتی ( رپورتاژ آگهی ) نقش نداشته و مسئولیتی در قبال صحت آن ندارد.